iCatcher

Catchgene

Met steeds meer biomarkers is de wetenschap in staat om veel ziekten te voorspellen, diagnosticeren of op te sporen. Veel mensen richten zich op het verhogen van de gevoeligheid van het detectieplatform. Eigenlijk is de belangrijkste stap om eerst RNA/DNA te isoleren. Catchgene richt zich op het verkrijgen van een hogere kwaliteit van cfDNA, cfRNA of miRNA afkomstig uit liquid biopsy/FFPW en DNA/RNA uit moelijke materialen.  

Klik hier voor alle producten van CatchGene.

iCatcher

Circulerend celvrij DNA (cfDNA) in liquid biopsy is een veelbelovende bron van biomarkers. Daarom is het zuiveren van een cfDNA met een hoge opbrengst en zuiverheid een eerste en zeer belangrijke stap voor detectie van kanker en kanker monitoring. 

De iCatcher is een geautomatiseerd systeem voor de isolatie van CNA, TNA, DNA en RNA met een hoge opbrengst en zuiverheid. 

De CatchGene products zijn een efficiënte methode voor het zuiveren van cfDNA m.b.v. een kolom waarbij het inputvolume variabel is (tot maximaal 4 mL). Het geïsoleerde cfDNA kan direct gebruikt worden voor verschillende downstream toepassingen. 

Image

Neem contact op voor meer informatie of een demonstratie!

labhelp labautomation pms 52px

 

LabHelp International B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp robotics pms 52px

 

LabHelp Robotics B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp office small blauwfilter

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pmsKiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pms

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.