Succesvolle koppeling Seegene bij AtalMedial

Afgelopen maand heeft LabHelp een bidirectionele verbinding gerealiseerd tussen het Seegene-systeem en onze FlowX-middleware (FlowMC) voor het AtalMedial laboratorium in Amsterdam. Hierdoor zijn ze in staat om testresultaten direct naar het ziekenhuis-informatiesysteem te sturen. Dit verhoogt de efficiëntie, productiviteit en kwaliteit van dit proces – voorheen werd deze handeling honderden keren per dag handmatig uitgevoerd.

Speciale SOCOREX aanbieding in verband met EMMD

In verband met de European Meeting on Molecular Diagnostics (EMMD) is er in samenwerking met SOCOREX een speciale actie gestart. Deze actie geeft 40% korting op de reeks Acura 825.x pipetten en 40% korting op alle Qualitix pipetpunten.

Acura manual 825 Triopack

Kijk in de online catalogus op welke producten de aanbieding van toepassing is. De actie is geldig t/m 31-12-2019

 

 

Agentschap Validation Manager

Vanaf heden geeft LabHelp ook inhoud aan het agentschap voor de softwaretool Validation Manager. Al 6 staan we in nauw contact met het finse bedrijf FinBiosoft. Op de eerste LabHelp gebruikersdag toonden zij de pre-release van hun Validation Manager.

Distributeur Socorex Pipetten en Dispensers

Eind vorig jaar is LabHelp benaderd door het Zwitserse bedrijf SOCOREX om distributeur te worden voor enkele productlijnen met name de pipettips, de pipetten,dispensers en spuiten. Socorex produceert al enkele tientallen jaren diverse hoogkwalitatieve producten om om vloeistoffen met hoge precisie te verwerken.

labhelp labautomation pms 52px

 

LabHelp International B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp robotics pms 52px

 

LabHelp Robotics B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp office small blauwfilter

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pms