Socorex

socorex logo 400

Sinds februari 2019 vertegenwoordigt LabHelp Robotics het Zwitserse bedrijf SOCOREX. SOCOREX produceert met de welbekende Zwitserse precisie instrumenten voor het laboratorium.

De SOCOREX micropipetten, macropipetten, elektronische pipetten en dispensers zijn bij LabHelp Robotics verkrijgbaar, u vindt alle producten in onze online catalogus.

Ook distribueren wij de kwalitatief hoogwaardige pipettips van SOCOREX. Deze tips vormen een gouden combinatie met de SOCOREX pipetten en zijn tevens compatibel met de meeste overige pipetmerken waarbij zij uitstekend presteren. Bekijk hier het overzicht!

labhelp
labhelp
labhelp

Korte geschiedenis

Socorex werd opgericht in de late jaren 1940. Twee jonge horlogemakers hadden gemerkt dat er behoefte was aan nieuwe typen kwaliteitsspuiten voor medische toepassingen. De producten hadden snel internationaal succes. Op zoek naar synergieën fuseerde het bedrijf enkele jaren later met een ander bedrijf. Omgedoopt tot Socorex Isba SA, de nieuwe entiteit , verhuisde Socorex in 1960 naar Lausanne aan het Meer van Genève. De groei, met name op laboratoriumgebied, dwong het bedrijf al snel uit de stad naar zijn grotere, uitbreidbare faciliteit in Ecublens, de thuisbasis van het federale instituut voor technologie (EPFL) en University of Lausanne (UNIL).

Producten en diensten

Het huidige productieprogramma omvat een breed scala aan hoge precisie-instrumenten die worden gebruikt voor het betrouwbaar meten, doseren, overbrengen, doseren en injecteren van vloeistoffen in een groot aantal toepassingen. Handmatige en elektronische micropipetten, multikanaalspipetten, repeaterpipetten, dispensers, pipetcontrollers en herbruikbare spuiten vormen, samen met hun accessoires, het hart van het programma. Elk precisie-instrument heeft zijn eigen serienummer en slaagt voor een strikt prestatiebeheer dat wordt bevestigd door een individueel QC-certificaat. "One stop does all" is de moto van het Socorex Service Center met een wereldwijd reparatie- en kalibratieprogramma. De keuze varieert van basisonderhoud tot geaccrediteerde kalibraties van alle micropipetten en dispensers volgens ISO 17025 - ongeacht hun merk.

labhelp labautomation pms 52px

 

LabHelp International B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp robotics pms 52px

 

LabHelp Robotics B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp office small blauwfilter

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pmsKiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pms