LABHELP

Labautomation

Get Adobe Flash player

Flow Middleware Gebruikersdag

Na ontvangst en lunch begon de middag met een drietal presentaties:

  •     LabHelp: Flow Middleware:  a practical approach
  •     Dornier-LTF: Piro and Flow - the right combination to go
  •     FinBioSoft: Validation Manager - Validations made easy

Na een korte pauze met demonstraties van o.a. de Piro pipetteerrobot (firma Dornier-LTF) en Validation Manager (FinBiosoft) gaf Prof. Bert Niesters een uitgebreide presentatie: "Our Flow Middleware Solution:  Achievements and Next Challenges".

Hierna was het de beurt aan de gebruikers. Gebruikers uit Groningen,  Apeldoorn, Roosendaal, Breda, Lelystad en Delft kregen de kans om aan te geven wat goed gaat, wat beter kan en wat een leuke aanvulling voor Flow(X) kan zijn. Het is overduidelijk: na 3 jaar is er een enorm betrokken groep gebruikers van de Flow Middleware Oplossing die allen tevreden zijn over hun Flow oplossing. Er is besloten om gezamenlijk input te geven voor de Assay Setup module en om een linkedin gebruikersgroep op te richten om leuke verbeteringen meteen kenbaar te maken voor anderen. (gerealiseerd: linkedin, Flow Middleware Solutions / LabHelp)

De dag werd afgesloten met een geweldig diner.  Ere wie ere toekomt: Dankjewel Carolien en Bert voor het regelen van zo'n mooie locatie en een geweldige dag!